.Ovdje možete pronaći odgovore na pitanja koja nam naši korisnici najčešće postavljaju. Ukoliko ne možete pronaći odgovor na ono što Vas zanima, pišite nam na info@malislon.ba ili na Facebook stranicu (https://www.facebook.com/malislonbih/).

Svaka naša knjiga je ustvari personalizirana priča. To znači da se ime vašeg djeteta ne pojavljuje samo na posveti, već se prožima kroz čitavu knjigu. Vaše dijete postaje glavni junak knjige koju odaberete!

Knjige vam možemo dostaviti na dva načina:

BH PostExpress – cijena poštarine je 7,00 KM
(Od dana slanja, pošiljka se čeka 1 radni dan.)

Preporučena pošta – cijena poštarine je 4,00 KM
(Od dana slanja, pošiljka se čeka 4 radna dana.)

Iako nam je potrebno dosta vremena da se adekvatno posvetimo izradi svake knjige, jer obraćamo pažnju na svaki detalj i svaku stranicu, svoju narudžbu ne biste trebali čekati duže od deset radnih dana.

Trenutno ne možemo obećati da to možemo uvijek ispuniti.

Naša preporuka je da narudžbu izvršite najkasnije do 15. decembra kako biste bili sigurni da će Vaši mališani pronaći svoju personaliziranu knjigu u paketiću na vrijeme.

Trenutno smo pustili korijene na teritorijama Velike Britanije, Češke, Mađarske, Francuske i Njemačke gdje možete naručiti svoje knjige na lokalnim jezicima. No, nije isključeno da ćemo dostavljati i u ostale zemlje. Samo nas nastavite pratiti.

Naravno, samo to uradite maksimalno 24 sata od naručivanja. Nakon toga, Vaša narudžba odlazi u proces proizvodnje i, nažalost, nećemo biti u prilici da Vam vratimo novac.

Ukoliko dobijete oštećenu knjigu ili imate bilo kakav sličan problem pročitajte naše Uslove i pravila korištenja te nas kontaktirajte kako bismo riješili sve što Vas muči.

Postoji mnogo načina da stupite u kontakt s nama. Ako ste ljubitelj društvenih mreža (a ko nije?) potražite nas na Facebooku ili Instagramu, a ako ipak više volite mail, pišite nam na info@malislon.ba ili koristite našu kontakt formu s početne stranice! Radujemo se našem druženju!.
© 2016 MODRÝ SLON s.r.o. Sva prava zadržana.