.
.
.
Rođenje
Svi mališani vole slušati priče, ali jednu vole više od drugih – kako su im se mama i tata veselili i kako su došli na svijet. Ovo je priča o najslađem iščekivanju i najdraža uspomena za cijelu porodicu.
Onoga trenutka kada se rodi beba, rodi se i jedna mama i jedan tata. Razveselite ih i pomozite im da slatke trenutke najljepšeg iščekivanja zauvijek sačuvaju u personaliziranoj zbirci pjesmica. Mališani će čitati o tome kako su ih čekali, kako su se spremali za njihovo rođenje, a u preklapalici je moguće navesti i datum djetetovog dolaska na svijet. *Uz naše jedinstvene preklapalice, vaša djeca istražuju svijet i razvijaju maštu. U tome im pomažu prekrasne, šarolike ilustracije i predivne, personalizirane pjesmice. Ovaj proizvod je ručno izrađen u Bosni i Hercegovini, napravljen od vrlo čvrstog kartona i dizajniran tako da može preživjeti i najjače udarce.

Broj stranica:
8
Format:
A5
Uzrast:
1+


.
PERSONALIZIRAJTE KNJIGU
Ime i prezime djeteta koje će biti junak priče:

 
Datum rođenja

Mamina boja kose:

Posveta:
22 KM
..
© 2016 MODRÝ SLON s.r.o. Sva prava zadržana.
CZ: Modrý Slon, DE: Blaue Elefanten Buecher, FR: Livres personnalisés pour enfants, HR: Mali Slon, HU: Okos elefant, PL: Modry Słoń, RO: editura Elefantul Meu, SK: Modrý Slon, UK: Littleelephantbooks.co.uk